A BugZero – Egészségügyi kártevőirtás hatékony megoldást nyújt az egészségre ártalmas állati kártevőkkel, a különféle rovarokkal és rágcsálókkal szemben.

A BugZero az alábbi kártevők elleni védekezés specialistája:

A hétköznapi ember általában nem tudja véglegesen megoldani a kártevők adta problémát, mivel nem rendelkezik a kártevő élőlények biológiájának ismereteivel. A legtöbb esetben speciális kémiai anyagok (engedélyköteles irtószerek) felhasználásával lehet a problémát megszüntetni, viszont ezek használata is veszélyt jelenthetnek az emberi egészségre, így elengedhetetlen a toxikológia és az irtószerek alapos ismerete.

BugZero – Egészségügyi kártevőirtás

A BugZero fő tevékenysége az ágyi poloska és a darázs elleni védekezés

ágyi poloska és darázs elleni védekezés

A kezdeti időkben kifejezetten erre a két kártevőre szűkítettük le tevékenységi körünket. Minden energiánkat és szaktudásunkat az ágyi poloska és a darázs elleni védekezésre összpontosítottuk, ezért rendkívül precíz és hatékony szolgáltatást, valamint végleges megoldást tudunk adni az említett kártevőkkel szemben. Később a gyakori megkeresések miatt szükségesnek tartottuk, hogy a csótányok, hangyák és rágcsálók irtására is kiszélesítsük szakértelmünket.

Szolgáltatásaink

Ágyi poloskairtás
Darázsirtás
Hangyairtás
Csótányirtás
Rágcsálóirtás

A BugZero alap filozófiája az alapos, teljes körű és hatékony munkavégzés!

ÁNTSZ

Ipari gépekkel és kizárólag az Országos Tisztifőorvosi Hivatal által engedélyezett irtószerekkel dolgozunk, valamint kiemelten figyelünk és betartjuk az egészségügyi kártevők elleni védekezésre vonatkozó szakmai irányelveket.

Minden egyes munkánkról statisztikát vezetünk. A friss adatok gyűjtésével és elemzésével szolgáltatásaink hatékonyságát folyamatosan fejleszteni tudjuk.

Darázsirtás porozással

A legtöbb esetben kombinált módszereket alkalmazunk:

  • permetezés
  • porozás
  • füstképzés
  • hideg-ködképzés
  • ULV-technológia
  • mérgezett csalétek

Rend és tisztaság!

A BugZero nem csak a minőségre és hatékonyságra fordít kellő figyelmet, hanem ügyfelei környezetére is, ezért pl.: cipővédőt használunk, ha lakásban dolgozunk, valamint mindig rendet és tisztaságot hagyunk magunk után.

A tökéletesen elvégzett munka mellett nagyon fontos számunkra ügyfeleink elégedettsége is!

Rend és tisztaság!

További szolgáltatásaink

HANGYASTOP.HU - Fertőtlenítés

FERTŐTLENÍTÉS

A fertőtlenítés feladata megelőzni, hogy a mikroorganizmus az élőszervezettel kontaktusba kerülhessen (prevenció), továbbá a kórokozók eltávolítása. Célunk a megtelepedett kórokozók (vírusok, baktériumok és gombák) teljes eltávolítása!

Bővebben
HANGYASTOP.HU - Gázosítás

GÁZOSÍTÁS

A gázosítás egyike a szemes termények védelmében több évtizede alkalmazott, nélkülözhetetlen kártevőirtási módszernek. Mivel erre a célra a mérgesgázok jól beváltak, ezért a gázosítás ma is hatékony és gazdaságos védekezési eljárás.

Bővebben

Ha kártevők veszélyeztetik Ön és környezete egészségét,
akkor válassza az elérhető legjobb megoldást!

Kérje ajánlatunkat telefonon vagy email-en
és a BugZero egészségügyi kártevőirtó vállalkozás készséggel áll az Ön rendelkezésére!

Ajánlatkérés
Kapcsolat