A hangyairtás hatékonysága

A legfontosabb, hogy csak is akkor lehet felszámolni egy hangyabolyt, ha a termékeny nőstényt (hangyakirálynő) is likvidáljuk, máskülönben folyamatosan születnek továbbra is a hangyák.

Ezt többnyire mérgezett csalétekkel lehet elérni (gél, granulátum, stb.), illetve speciális permetszerrel. Ennek a két módszernek az alkalmazása a legcélravezetőbb, de esetenként alkalmazhatunk porozást is.

A hangya megérzi az irtószert, ezért méreg alkalmazásával távol is tarthatjuk őket! Az egész éves hangya mentes állapot eléréséhez javasolt évente kétszer (tavasszal és nyár közepén) irtószert alkalmazni.

hangyakirálynő

A hangyairtás módszerei

Hangyairtás permetezéssel

Hangyairtás egyik alapvető módszere a permetezés. Célzott sávpermetezéssel kezeljük az egész ingatlant. Ezt akkor alkalmazzuk, mikor nem tudjuk behatárolni a hangyaboly pontos helyét és a hangyák mindenhol megtalálhatóak szétszóródva a kezelendő területen.

Engedélyezett irtószereink teljesen biztonságosak, melyről dokumentációt is átadunk, viszont a permetezés idején és a száradási időig (kb. 1-2 óra) az ingatlant el kell hagyni. Ezt követően egy alapos szellőztetés után használatba vehető a helyiség.

Hangyairtás gélezéssel

Hangyairtás gélezéssel (köznyelven zselézés) egy diszkrét módszer. Nem kell elhagyni az ingatlant és nem jár semmilyen előkészülettel. Hangyairtó gél egy mérgezett csalétek, mely vonzó a hangya számára és behordja magával a bolyba. Ezt akkor alkalmazzuk, mikor pontosan lokalizálni tudjuk a hangyaboly pontos helyét, illetve az élelmiszerek közelében, ahol a permetezés nem megengedett.

Többnyire ez a módszer a permetezéssel kombinálva a leghatékonyabb!

Hangyairtás porozással

Amennyiben a hangyaboly pontos helyét be lehet határolni, a behatolási kapukon keresztül speciális porozó eszközökkel, gépekkel, engedélyköteles rovarirtó porozószerrel elárasztjuk a fészküket.

Lóhangyairtás domináns módszere a porozógépes technika!

Hangyák lepték el otthonát?

MEGÁLLÍTJUK A HANGYÁK TERJEDÉSÉT

és felszámoljuk a hangyakolóniát!
Bízza ránk otthona védelmét!

Kérje ajánlatunkat és munkatársunk 1 munkanapon belül keresni fogja Önt a megadott elérhetőségeken!

Ajánlatkérés

Ismerje meg a hangyákat!

hangyák

Honlapunk tartalmai segítséget nyújtanak ahhoz, hogy be tudja azonosítani a lakókörnyezetében megjelenő hangyákat és ezáltal könnyebben fel tudja mérni, hogy milyen típusú károkra számíthat.

A hangyákról